Story

Overheerlijke chocolade

Chicolate wordt op ambachtelijk wijze gemaakt door de vakmensen van Geruba Chocolade. De basis is eerlijke en heerlijke Belgische Chocolade. Geruba werkt uitsluitend met UTZ gecertificeerde chocolade. Gegarandeerd de allerbeste kwaliteit en afkomstig van boeren die oog hebben voor mens en milieu. De chocolatiers, die hun opleiding genoten aan de vakschool in Hasselt te België, werken met aandacht, passie en vakmanschap. Dat proef je!!

Chocolade; bijna iedereen is er dol op. Wist je dat het ook gezond is? Chocolade maakt je blij, je kunt er beter door nadenken en verhoogt je weerstand.

www.gerubachocolade.com

Over Healing Arts

Healing Arts is opgericht door Joanne van Wijgerden. Zij studeerde aan de Universiteit van Wageningen en ontwikkelde in samenwerking met apotheek Hahnemann de Liquid Light Frequencies. De werking van de liquids is gericht op het herstellen van de schade die mensen gedurende hun leven oplopen aan lichaam en geest. De liquids sluiten aan bij je energieveld en helpen je chakra’s weer in balans te brengen. Liquid Light Frequencies worden over de hele wereld gebruikt, de reacties op de werking zijn overweldigend.

www.healingarts.nl