Wat is een chakra?

Chakra’s zijn de energiecentra van je lichaam. Er zijn zeven chakra’s en deze zorgen samen voor een goede innerlijke balans. Elk chakra heeft invloed op bepaalde lichaamsfuncties en emoties.

Chi + Chocolade = Chicolate

Chicolate chocolade is de enige in zijn soort. Deze chocola geeft je het intense genot van heerlijke chocolade én helpt je balans en geluk te vinden. We hebben druppels Light Frequencies aan deze heerlijke chocola toegevoegd om je chakra's positief te stimuleren en je te helpen je geweldig te voelen. Het resultaat? Echte ‘down-to-earth’ chocolade met een sprankje licht om je te helpen je innerlijk te versterken. Hapje voor hapje!

Chi

Het woord Chi is het Chinese woord voor levensenergie. De Oosterse filosofie laat ons zien dat de hoeveelheid Chi of levensenergie belangrijk is voor ons lichaam om het in balans en fit te houden. Deze energie loopt door de zeven energiecentra, je chakra's. Ieder chakra heeft een eigen functie. Als deze goed werken, ben je in balans en voel je je beter.

De Liquid Light Frequencies zijn energetische sprays die het functioneren van je chakra's versterken. Deze sprays worden in binnen- en buitenland al meer dan 15 jaar gebruikt en zijn nu ook toegevoegd in deze chocolade. Als je iedere dag –gedurende 21 dagen- een Chicolate eet, gaat je Chi beter stromen en voel je je fijner.

Chakra's